Hjælpepakke fra staten

Regeringen har meldt ud, at der kommer en hjælpepakke målrettet de danskere, der har særligt svært ved at betale elregningen.

Elektron er selvfølgelig i stand til at hjælpe de berørte kunder.

Den nye ordning fungerer således, at du ved at tilmelde dig ordningen kan få en del af din elregning indefrosset. Du skal stadig betale denne del af elregningen, men den skal først betales på et senere tidspunkt. Der vil dog være omkostninger ved ordningen, da staten opkræver renter, men det kan være en god hjælp til dem, som ikke har mulighed for at betale hele regningen på nuværende tidspunkt. Alle kunder skal dog være opmærksommme på, at selvom man tilmelder sig denne ordning, skal det beløb, som ikke er indefrosset, stadig betales.

På denne side vil vi komme med nærmere info, så snart vi ved mere og har mere information. Hverken kundeservice eller andre medarbejdere i Elektron ved mere om situationen på nuværende tidspunkt, da staten ikke har givet yderligere oplysninger eller information.

Vi opdaterer denne side, når vi ved mere.

På denne side kan du finde en konkret guide til, hvordan og hvad du skal gøre for at blive tilmeldt ordningen – så hold øje med denne side.

Se mere på borger.dk