Kampagner

Vi er et af Danmarks hurtigst voksende energiselskaber. Modsat de store, forhenværende monopolselskaber, har hver enkelt kunde der får strøm fra Elektron valgt vores selskab. Det betyder at tusindvis af kunder hver måned aktivt vælger at skifte til os.
Vi udfører løbende forskellige marketing og salgskampagner, som sikrer at forbrugerne er opmærksomme på mulighederne i det liberaliserede elmarked og fordelen ved Elektron. Aktuelt finder man os på tværs af en række digitale kanaler, sociale medier, face-to-face kampagner og i en række retailbutikker, bla. Punkt1, Expert og Power.

Er du stødt på os i dit lokale Power varehus?

– så fortvivl ej, af vores kunder støder første gang på os i Elektron gennem vores samarbejde med butikskæden Power.

Vi har samarbejdet med Power siden starten af 2021 og sammen har vi udviklet et samarbejde som er gnidningsfrit.. næsten! Har du nogle spørgsmål eller feedback til din oplevelse i Power, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Har du opdaget os gennem sociale medier?

MEN har opdaget os på sociale medier, eller gennem et privat kendskab skal du ikke snydes. Du skal også have muligheden for at blive en del af en hurtigt groende virksomhed, hvis kerneværdier er: NÆRVÆR, KUNDEORIENTERET og TRANSPARANT.

Uanset hvor besværligt du synes strøm kan være, vil vi altid hjælpe dig med godt humør indtil vi sammen har fundet en løsning på dit spørgsmål. Skal du med på rejsen og have strøm til nogle af Danmarks billigste priser og samtidig altid have en muligheden for at kontakte dit el-selskab? så tilmeld dig her:

Tilmeld dig her